» Noutati

» Evenimente

» Produse
CATALOG SCOLI
Control acces
PONTAJ integrat cu CCTV
Interfon
Interfon cu 2 unitati centrale
Videofon pentru apartamente
Yale hotel
Hotel Online
YALE electromecanice pentru USI DE APARTAMENT, BIROU
 
» Download
»Certificari
Sistem integrat de management
Licenta de functionare
RESEL este una din putinele firme din Romania agrementata sa produca sisteme de securitate
Videofon pentru apartamente
Manual videofon in format PDF
interfon
Este proiectat pentru a dezvolta Interfonul de scara cu carduri de proximitate, oferind comunicare video Óntre apartamente, precum si intre apartamente si intrarea Ón scara. Daca o parte din locatarii unui bloc, la care este instalat Interfonul de scara cu carduri de proximitate, doresc videofon, se completeaza instalatia deja existenta cu o camera video la intrarea Ón bloc si posturi interioare alb/negru sau color de tip videofon Ón apartamentele locatarilor respectivi.
Videofonul este destinat scarilor de bloc la care se doreste controlul accesului vizitatorilor, beneficiind si de comunicare video cu intrarea Ón scara. Comunicarea video se adauga comunicarii audio full-duplex dintre unitatea centrala si oricare dintre apartamente.
Oricare persoana care apeleaza un post interior de la panoul unitatii centrale, poate fi vazuta de locatar Ónainte ca acesta sa ridice receptorul din furca postului interior.
Locatarul poate sa vada imagini de la intrarea Ón scara blocului daca apeleaza, de la postul interior, camera video de la intrarea Ón scara blocului.
© RESEL 2008 - Toate drepturile rezervate                             LOGIN