» Noutati

» Evenimente

» Produse
CATALOG SCOLI
Control acces
PONTAJ integrat cu CCTV
Interfon
Interfon cu 2 unitati centrale
Videofon pentru apartamente
Yale hotel
Hotel Online
YALE electromecanice pentru USI DE APARTAMENT, BIROU
 
» Download
»Certificari
Sistem integrat de management
Licenta de functionare
RESEL este una din putinele firme din Romania agrementata sa produca sisteme de securitate
Sistem de pontaj integrat cu CCTV - SecureProx

Prezentare sistem de pontaj integrat cu CCTV


Avantaje:

 1. Evenimentele de intrare/iesire produse la cititoarele de proximitate au atasate filme, astfel incat se pot identifica angajatii care dau card-ul altor persoane, neautorizate, pentru a patrunde in perimetre protejate, sau "colegii" care ponteaza fraudulos mai multi angajati.
 2. Sistemul se poate instala folosind retele ETHERNET deja existente. Astfel, se reduce semnificativ manopera de instalare si cheltuielile cu materialele auxiliare de montaj.
 3. Nu este necesara o conexiune fizica intre cititoarele de proximitate si DVR-uri. Sincronizarea si redarea filmelor asociate cu evenimentele produse la cititoare se face de catre software-ul de gestionare acces si pontaj SecureProx fara a utiliza conexiuni hardware suplimentare (cabluri sau dispozitive auxiliare). Astfel, se reduce semnificativ manopera de instalare si cheltuielile cu materialele auxiliare de montaj.
 4. Toate inregistrarile video sunt pastrate si preluate direct din memoria interna a DVR-urilor. Aceste filme se vizualizeaza (redau) direct din memoria interna a DVR-urilor prin conexiunea ETHERNET, cu ajutorul software-ului de gestionare acces si pontaj SecureProx. in acest mod, nu se incarca SERVER-ul cu informatiile video care pot ocupa un spatiu semnificativ din memoria acestuia.
Descriere:

Sistemul este format din:
 • calculatoare tip PC pe care ruleaza software-uri SERVER sau CLIENT;
 • cititoare de carduri de proximitate PROXA-01 cu interfata RS485, produse de RESEL;
 • DVR-uri dotate cu conector ETHERNET si HDD propriu; camere de supraveghere video;
 • modul de conversie APROX USB/RS485 cu cititor de carduri inclus pentru adaugare/stergere carduri la cititoarele de proximitate din sistem; are si o interfata RS485;
 • module ETH/RS485 pentru conectarea unor puncte de lucru la distanta - prin INTERNET, sau locatii in interiorul unei firme, mai departate de PC-ul central - printr-un LAN existent;
 • carduri sau taguri de proximitate (in prezent - de tip EM Marin, in curand - MIFARE);
 • program SecureProx de preluare si stocare a informatiilor de la cititoarele de proximitate si sincronizare a informatiilor inregistrate de DVR-urile si camerele video asociate.
Numarul maxim de camere (indiferent de DVR-urile la care sunt conectate) ce pot fi integrate in sistemul de control acces este de 16 buc. Integrarea unui numar mai mare de camere de luat vederi se face pe baza de comanda speciala.

Functionare:

 • Sistemul permite controlul si gestionarea intrarilor si iesirilor, efectuand astfel monitorizarea activitatilor desfasurate de catre personal intr-un anumit perimetru. Pe baza datelor colectate (data/ora/minutul/secunda fiecarui eveniment de intrare/iesire), sistemul permite pontarea personalului si listare foilor de prezenta. Accesul se face prin locuri special amenajate, pe baza de carduri de tip RFID ce sunt validate de cititoarele de proximitate PROXA-01 RS485 instalate la intrarile si iesirile din perimetrele monitorizate.
 • Toate cititoarele de proximitate din punctele de acces intr-un anumit perimetru sunt monitorizate de un Dispecer Central (SERVER), care consta dintr-un calculator de tip PC care salveaza intr-o baza de date toata activitatea legata de intrarile/iesirile din spatiul supravegheat. in acest mod se poate obtine un control strict si precis asupra activitatii desfasurate de catre personalul unitatii.
 • Sistemul permite vizualizarea unor filme scurte cu imagini inregistrate de DVR-uri de la camerele de supraveghere video, filme asociate evenimentelor ce se produc la cititoarele de proximitate. Camerele de supraveghere video, asociate sau neasociate la cititoarele de proximitate, sunt conectate la DVR-uri STAND ALONE pe care se inregistreaza imaginile de la toate camerele din sistemul CCTV. Sistemul CCTV functioneaza complet independent de sistemul de pontaj (control acces).
 • Durata filmelor asociate de programul SecureProx cu evenimentele produse la cititoare este de 30 de secunde (15 secunde anterioare evenimentului si 15 secunde ulterior acestuia). Utilizatorul sistemului integrat (PONTAJ - CCTV) are acces si la inregistrarile complete efectuate de sistemul CCTV, care fuctioneaza independent de sistemul de PONTAJ produs de noi. Astfel, in cazul fortarii unei usi dotate cu cititoare PROXA-01, utilizatorul poate vizualiza un film de durata mai mare in preajma evenimentului respectiv folosind interfetele soft specifice DVR-ului
 • DVR-URILE (si camerele de supraveghere video) se vor procura de la firma noastra pentru a fi compatibile cu software-ul de gestionare acces si pontaj SecureProx - dezvoltat de RESEL.
 • Pentru a utiliza DVR-uri procurate de dumneavoastra, sau deja achizitionate de un client final, trebuie ne contactati pentru a verifica daca aceste DVR-uri sunt compatibile cu software-ul SecureProx dezvoltat de firma noastra. Integrarea unor noi tipuri de DVR-uri se poate face de catre firma noastra pe baza de comanda.
Manual cititor PROXA-01EM485v2 cu interfata RS485
Manual software SecureProx v2
Manual conectare cititor PROXA-01 in retea RS485
Manual instalare MODUL APROX MF USB/RS485
Manual instalare modul adaptor ETH-RS485
© RESEL 2008 - Toate drepturile rezervate                             LOGIN