» Noutati

» Evenimente

» Produse
CATALOG SCOLI
Control acces
PONTAJ integrat cu CCTV
Interfon
Interfon cu 2 unitati centrale
Videofon pentru apartamente
Yale hotel
Hotel Online
YALE electromecanice pentru USI DE APARTAMENT, BIROU
 
» Download
»Certificari
Sistem integrat de management
Licenta de functionare
RESEL este una din putinele firme din Romania agrementata sa produca sisteme de securitate
ECONOMIZOR DE ENERGIE EE-RES
Mai multe informatii aici
Economizorul de energie EE-RES functioneaza cu carduri de proximitate MIFARE. Cu aceleasi carduri de acces care sunt valabile pentru camera de hotel se comanda si economizorul montat in camera respectiva.
interfon
Conectare echipamente
Caracteristici economizor EE-RES:
 • Ceas de timp real (data/ora/minutul/secunda).
 • Memorie internă care retine ultimele 250 de evenimente (intrări/iesiri din camera de hotel cu numele persoanei, data, ora si minutul la care s-au produs). Astfel, se poate verifica activitatea personalului auxiliar al hotelului (cameristă, instalatori, etc.) prin descărcarea evenimentelor de intrare/ieșire în cameră a persoanelor respective.
 • Economizorul EE-RES poate comanda un contactor, montat în panoul electric al camerei, sau/si un termostat de camera care comanda instalatia de climatizare a unei camere de hotel.
SISTEM DE PONTAJ PENTRU SCOLI
SECUREPROX V3_S
Mai multe informatii aici
Solutia completa de PONTAJ pentru elevi este fabricata de firma noastra in Romania, se poate dezvolta conform unor necesitati ulterioare si se poate integra in orice aplicatie romaneasca de CATALOAGE on-line.
interfon

Software-ul SecureProx-03.S genereaza rapoarte zilnice, saptamanale, lunare sau anuale despre prezenta elevilor la ore care se pot edita si lista in forma solicitata de Inspectoratul Scolar sau Ministerul Invatamantului.

Avantaje:

 1. PARINTII vor putea primi informatia despre ABSENTA copilului de la scoala, in timp real, la inceputul fiecarei ore de clasa, prin e-mail, SMS sau apel telefonic
 2. Asigura un control strict al accesului in perimetrul protejat (scoala, cancelarie, birouri);
 3. Permite cadrelor didactice sa detina o situatie actualizata (in timp real) a intrarilor/iesirilor tuturor elevilor;
 4. Permite cadrelor didactice sa detina o situatie actualizata (in timp real) a elevilor intarziati la ore;
 5. Permite cadrelor didactice sa detina o situatie actualizata (in timp real) a elevilor absenti;
 6. Folosind datele memorate in Baza de Date cadrele didactice si parintii pot obtine foile de prezenta defalcate pe un individ si/sau clasa, pe ore si zone.
 7. Evenimentele de intrare/iesire au atasate filme, astfel incat se pot identifica elevii si angajatii care dau card-ul altor persoane, neautorizate, pentru a patrunde in perimetre protejate, sau "colegii" care ponteaza fraudulos mai multi elevi.
 8. Sistemul se poate instala folosind retele ETHERNET deja existente. Astfel, se reduce semnificativ manopera de instalare si cheltuielile cu materialele auxiliare de montaj.
 9. Nu este necesara o conexiune fizica intre cititoarele de proximitate si DVR-uri. Sincronizarea si redarea filmelor asociate cu evenimentele produse la cititoare se face de catre software-ul de gestionare acces si pontaj SecureProx V3_S fara a utiliza conexiuni hardware suplimentare (cabluri sau dispozitive auxiliare). Astfel, se reduce semnificativ manopera de instalare si cheltuielile cu materialele auxiliare de montaj.
 10. Toate inregistrarile video sunt pastrate si preluate direct din memoria interna a DVR-urilor. Aceste filme se vizualizeaza (redau) direct din memoria interna a DVR-urilor prin conexiunea ETHERNET, cu ajutorul software-ului de gestionare acces si pontaj SecureProx V3_S. In acest mod, nu se incarca SERVER-ul cu informatiile video care pot ocupa un spatiu semnificativ din memoria acestuia.
© RESEL 2008 - Toate drepturile rezervate                             LOGIN