» Noutati

» Evenimente

» Produse
CATALOG SCOLI
Control acces
PONTAJ integrat cu CCTV
Interfon
Interfon cu 2 unitati centrale
Videofon pentru apartamente
Yale hotel
Hotel Online
YALE electromecanice pentru USI DE APARTAMENT, BIROU
 
» Download
»Certificari
Sistem integrat de management
Licenta de functionare
RESEL este una din putinele firme din Romania agrementata sa produca sisteme de securitate
Yale hotel
Resel va ofera o gama variata de yale pentru usi de hotel, furnizand solutii pentru orice tip de usa de hotel. Ca urmare puteti alege modelul de yala care se potriveste cel mai bine tipului de usa cu care este dotat hotelul dumneavoastra.

Partea mecanica este fabricata in COREEA DE SUD.
Partea electronica si firmware-ul sunt produse de RESEL in ROMANIA.

interfon interfon
Yala hotel model AMERICAN Yale hotel pentru usi cu
YALA INGROPATA

 

interfon interfon
Yale hotel model EUROPEAN Yala UNIVERSALA
Pe langa yale de hotel Resel va mai ofera o aplicatie software de gestionare a accesului in camere precum si economizoare de energie.


Economizorul de energie EE-RES


interfon
Economizor energie


Economizorul de energie EE-RES functioneaza cu carduri de proximitate MIFARE. Cu aceleasi carduri de acces care sunt valabile pentru camera de hotel se comanda si economizorul montat in camera respectiva.
Caracteristici economizor EE-RES:
  • Ceas de timp real (data/ora/minutul/secunda).
  • Memorie internă care retine ultimele 250 de evenimente (intrări/iesiri din camera de hotel cu numele persoanei, data, ora si minutul la care s-au produs). Astfel, se poate verifica activitatea personalului auxiliar al hotelului (cameristă, instalatori, etc.) prin descărcarea evenimentelor de intrare/ieșire în cameră a persoanelor respective.
  • Economizorul EE-RES poate comanda un contactor, montat în panoul electric al camerei, sau/si un termostat de camera care comanda instalatia de climatizare a unei camere de hotel.
Mai multe informatii aici

Aplicatie software


RESEL a dezvoltat și pune la dispoziția clienților SOFTWARE-ul HoRES de GESTIONARE HOTEL în LIMBA ROMÂNĂ care realizează operațiunile principale dintr-un hotel (REZERVARE, CAZARE, ELIBERARE camere cu sau fără factură, GESTIOARE personal hotelier, RAPORTĂRI grad ocupare, etc.).
Yalele de hotel produse de RESEL se pot integra în alte aplicații SOFT compacte de gestionare Hotel, Restaurant, Sauna, Spa, etc. deoarece partea electronică și firmware-ul sunt produse de firma noastră, în ROMANIA.
interfon
Aplicatie software


interfon
Inscriptor carduri


Toate aceste facilitati aduc urmatoarele avantaje:
  • cresterea confortului clientilor;
  • controlul activitatii personalului hotelier;
  • reducerea consumurilor de energie electrica în camere.
Intrarea în camere se face folosind carduri sau taguri (brelocuri) de proximitate. Accesul în camere este mult mai facil, facându-se doar prin apropierea cardului/tagului de cititor. Fiabilitate este crescuta datorita lipsei contactului mecanic direct dintre cititor si card.Cititoarele permit monitorizarea intrarilor în camerele unui hotel. În interiorul camerelor exista cititoare de reducere a consumurilor energetice, dotate cu un suport pentru asezarea cartelei. Aceste cititoare permit cuplarea utilitatilor camerei de hotel la reteaua electrica, pe perioada cât cartela de acces se afla în suportul cititorului de reducere a consumurilor energetice. Toate zonele accesibile exclusiv personalului hotelier pot fi de asemenea dotate cu cititoare de proximitate. Toate cititoarele pot descarca datele memorate într-un Dispecer Central de tip PC (montat la RECEPTIE). Dispecerul Central are pe de o parte rolul de a adauga sau sterge cartelele de acces la cititoarele de proximitate, iar pe de alta parte are rolul de a salva într-o baza de date informatiile furnizate de cititoarele de la intrarile/iesirile din spatiile controlate. Pe baza datelor colectate de Dispecerul Central, sistemul de gestionare al accesului poate furniza diverse rapoarte referitoare la deplasarea clientilor si personalului hotelier în perimetrele controlate.

Yala Hotel model AMERICAN - Manual de montaj in format PDF
Yala Hotel model EUROPEAN - Manual de montaj in format PDF
Yala Hotel model UNIVERSAL - Manual de montaj in format PDF
Economizor energie - Manual de montaj in format PDF
Software hotel romana - Manual in format PDF
© RESEL 2008 - Toate drepturile rezervate                             LOGIN