» Noutati

» Evenimente

» Produse
CATALOG SCOLI
Control acces
PONTAJ integrat cu CCTV
Interfon
Interfon cu 2 unitati centrale
Videofon pentru apartamente
Yale hotel
Hotel Online
YALE electromecanice pentru USI DE APARTAMENT, BIROU
 
» Download
»Certificari
Sistem integrat de management
Licenta de functionare
RESEL este una din putinele firme din Romania agrementata sa produca sisteme de securitate

Firma RESEL a fost infiintata in anul 1994 avand ca obiectiv principal proiectarea si productia de echipamente si subansamble electronice.

Datorita dezvoltarii puternice a aplicatiilor cu sisteme electronice bazate pe principiul RFID (Radio Frequency IDentification) firma noastra si-a orientat activitatea spre proiectarea si producerea sistemelor bazate pe tehnologii RFID (citirea prin unde radio, din apropiere - proximitate, a unor informatii continute pe un card, care poate fi de tip breloc, clamshell sau ISOcard, etc.).

Principalul avantaj al utilizarii cardurilor bazate pe acest principiu este ca informatia inscrisa pe card poate fi citita sau scrisa fara contact direct intre card si cititor spre deosebire de cazul cardurilor clasice optice sau cu banda magnetica. In acest mod creste fiabilitatea sistemului iar codarea prin mijloace electronice continute pe card face imposibila fraudarea sistemului, prin duplicarea cardurilor de catre persoane neautorizate.

Bazandu-ne pe puterea de lucru a unui colectiv tanar de proiectare si experienta acumulata prin producerea si vanzarea in tara a mii de sisteme de interfon cu acces controlat cu carduri de proximitate RFID, producerea si vanzarea de sisteme la cheie pentru urmarirea si gestionarea accesului, inclusiv pontaj pe baza de carduri de proximitate RFID compania noastra poate oferi solutii “la cheie” pentru aplicatii cum ar fi:
- sisteme de acces si taxare pentru parcari;
- sisteme de dispecerizare automata a transportului public de calatori;
- sisteme de taxare automata pentru mijloacele de transport in comun bazate pe carduri de proximitate.
Solutionarea oricarei probleme care presupune utilizarea tehnologiilor RFID (proximitate) este la  indemana noastra.

© RESEL 2008 - Toate drepturile rezervate                             LOGIN